3986.net
小网站 大容量 大智慧
相关标签
当前位置:首页 >> >>

2003年上海高考英语试卷


上海 2003 年高考英语试卷
本试卷分为第 I 卷(第 1-12 页)和第 II 卷(第 13 页)两部分。全卷共 13 页。满分 150 分。考 试时间 120 分钟。 第 I 卷(共 110 分) 考生注意: 考生注意: 1. 答第 I 卷前, 考生务必在答题卡和答题纸上用钢笔和圆珠笔清楚填写姓名、 准考证号、 校验码, 并用铅笔在答题卡上正确涂写准考证号和校验码。 2. 第 I 卷(1-16 小题,25-89 小题)由机器阅卷,答案必须全部涂写在答题卡上。考生应将代 表正确答案的小方格用铅笔涂黑。注意试题题号和答题卡编号一一对应,不能错位。答案需要更 改时,必须将原选项用橡皮擦去,重新选择。答案不能写在试卷上,写在试卷上一律不给分。第 I 卷中的第 17-24 小题和第 II 卷的试题,其答案写在答题纸上,如写在试卷上则无效。 I. Listening Comprehension Part A Short Conversations Directions: In Part A, you will hear ten short conversations between two speakers. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. The conversation and the questions will be spoken only once. After you hear a conversation and the question about it, read the four possible answers on your paper, and decide which one is the best answer to the question you have heard. 1. A. She is going to the shopping center. B. She cannot go with the man. C. She will work with the man tonight. D. She will have a physical exam tomorrow. 2. A. $0.50 B. $1.00 C. $1.50 D. $2.50 3. A. Interviewer and interviewee. B. Teacher and student. C. Doctor and nurse. D. Boss and secretary. 4. A. At a car shop. B. At a garage.

C. In a parking area. D. In a car showroom. 5. A. Finding a larger room. B. Selling the old table. C. Buying another bookshelf. D. Rearranging some furniture. 6. A. She seldom works. B. She enjoys working at the same job. C. She often changes her job. D. She has worked at the job long. 7. A. A nice hair style. B. Marvin Joan”s wedding. C. An old photo. D. An opening ceremony. 8. A. He was busy eating. B. He didn”t notice who John was talking to. C. John was too busy to talk. D. John was meeting the new guests. 9. A. Her English is very good. B. She speaks English quickly. C. Her spoken English is still not so good. D. She has no time to learn English. 10. A. Ben really wants the scholarship. B. No one wants the scholarship. C. Ben is not interested in the scholarship. D. Others like the scholarship more than Ben. Part B Passages Directions: In Part B, you will hear two short passages, and you will be asked three questions on each of the passages. The passages will be read twice, but the questions will be spoken only once. When you hear a question, read the four possible answers on your paper and decide which one would be the best answer to the question you have heard. Questions 11 through 13 are based on the following passage. 11. A. At the bar in New York. B. At a university restaurant. C. At Top Club of Britain.

D. At a Club in the United States. 12. A. Because Gloria worked hard for the club. B. Because Gordon regretted giving the big tip. C. Because her story made the club well known. D. Because Gordon had no money in the bank. 13. A. A lost-and-found check. B. An unexpected sum of money. C. The biggest tip in history. D. A tip from an English businessman. Questions 14 through 16 are based on the following news. 14. A. 900 million yuan. B. 900 billion yuan. C. 2.9 million yuan. D. 2.9 billion yuan. 15. A. Drinking hot soup. B. Taking vitamin C pills. C. Doing more exercise. D. Drinking coffee. 16. A. It could improve muscle function. B. Muscle damage would not happen. C. Muscle soreness would disappear. D. Upper body soreness would hardly be reduced. Part C Longer Conversations Directions: In Part C, you will hear two longer conversations. The conversations will be read twice. After you hear each conversation, you are required to fill in the numbered blanks with the information you have heard. Write your answers on your answer sheet. Blanks 17 through 20 are based on the following conversation.

Wolfson College Language School Enrolment Form Name: Tony Brown Telephone number: 17. _____________ Language to learn: 18. _____________ Name of the branch school: 19. New _____________ Language level: 20. _____________ Complete the form. Write ONE WORD for each answer. Blanks 21 through 24 are based on the following conversation. Who is waiting for the man? When does the woman expect to get home? Where is the woman”s office? What TV program is the man going to watch? 21. _____________ 22. By _____________ 23. In _____________ 24. _____________

Complete the form. Write NO MORE THAN THREE WORDS for each answer. II. Grammar Directions: Beneath each of the following sentences there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one answer that best completes the sentence. 25. I earn 10 dollars ________ hour as ________ supermarket cashier on Saturdays. A. a … an B. the … a C. an … a D. an … the 26. The conference has been held to discuss the effects of tourism ________ the wildlife in the area. A. in B. on C. at D. with 27. Shanghai is really a fascinating city and we”ve decided to stay for ________ two weeks. A. another B. other C. the other D. other”s

28. The young dancers looked so charming in their beautiful clothes that we took _______ pictures of them. A. many of B. masses of C. the number of D. a large amount of 29. How _______ you say that you really understand the whole story if you have covered only part of the article? A. can B. must C. need D. may 30. It is believed that if a book is _______, it will surely _______ the reader. A. interested … interest B. interesting … be interested C. interested … be interesting D. interesting … interest 31. The house rent is expensive. I”ve got about half the space I had at home and I”m paying _______ here. A. as three times much B. as much three times C. much as three times D. three times as much 32. I thought Jim would say something about his school report, but he _______ it. A. doesn”t mention B. hadn”t mentioned C. didn”t mention D. hasn”t mentioned 33. ��How far apart do they live? ��_______ I know, they live in the same neighbourhood. A. As long as B. As far as C. As well as D. As often as 34. We were in _______ when we left that we forgot the airline tickets. A. a rush so anxious B. a such anxious rush C. so an anxious rush D. such an anxious rush 35. A good storyteller must be able to hold his listeners” curiosity _______ he reaches the end of the story. A. when B. unless C. after D. until 36. It is these poisonous products _______ can cause the symptoms of the flu, such as headache and aching muscles.

A. who B. that C. how D. what 37. The discovery of new evidence led to _______. A. the thief having caught B. catch the thief C. the thief being caught D. the thief to be caught 38. Only when your identity has been checked, _______. A. you are allowed in B. you will be allowed in C. will you allow in D. will you be allowed in 39. Generally speaking, _______ according to the directions, the drug has no side effect. A. when taking B. when taken C. when to take D. when to be taken 40. It is pretty well understood _______ controls the flow of carbon dioxide in and out the atmosphere today. A. that B. when C. what D. how 41. I can think of many cases _______ students obviously knew a lot of English words and expressions but couldn”t write a good essay. A. why B. which C. as D. where 42. ��Dad, I”ve finished my assignment. ��Good, and _______ you play or watch TV, you mustn”t disturb me. A. whenever B. whether C. what ever D. no matter 43. An army spokesman stressed that all the soldiers had been ordered _______ clear warnings before firing any shots. A. to issue B. being issued C. to have issued D. to be issued 44. There is a new problem involved in the popularity of private ears _______ road conditions need _______. A. that … to be improved B. which … to be improved C. where … improving D. when … improving III. Vocabulary

Directions: Beneath each of the following sentences there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one answer that best completes the sentence. 45. Some passengers complain that it usually _______ so long to fill in travel insurance documents. A. costs B. takes C. spends D. spares 46. “I don”t think it”s my _______ that the TV blew up. I just turned it on, that”s all.”said the boy. A. error B. mistake C. fault D. duty 47. My grandfather is as _______ as a young man and hates sitting around doing nothing all day. A. enthusiastic B. energetic C. talkative D. sensitive 48. Broadly speaking, I would agree with Shirley, though not _______. A. widely B. thoroughly C. entirely D. extensively 49. Tony is _______ the guidebook, looking for information about Japan, where he will travel soon. A. tracing B. skipping C. inspecting D. scanning 50. One of the consequences of our planet”s being warming up is a(n) _______ in the number of natural disasters. A. result B. account C. reason D. increase 51. Those who change mobile phones frequently will pay a heavy price for being _______. A. graceful B. fashionable C. particular D. feasible 52. Life is tough in the city. In order to lose their _______, some people drink alcohol. A. temper B. mood C. consciousness D. pressures 53. Her talent and experience _______ her to the respect of her colleagues. A. permitted B. qualified C. deserved D. entitled 54. The engine of the ship was out of order and the bad weather _______ the helplessness of the crew at sea. A. added to B. resulted from C. turned out D. made up

IV. Cloze Directions: For each blank in the following passages there are four words or phrases marked A, B, C and D. Fill in each blank with the word or phrase that best fits the context. (A) Farmers, as we all know, have been having a hard time of it lately, and have turned to new ways of earning income from their land. This involves not only planting new kinds of crops, but some __55__ ways of making money, the most unusual of which has got to be sheep racing. Yes, you heard me __56__! A farmer now holds sheep races on a regular basis, and during the past year over 100,000 people have __57__ to watch the race. “I was passing the farm on my way to the sea for a holiday, ” one punter (赛马经纪人) told me , “and I thought I”d have a look. I didn”t believe it was serious, to tell you the truth.” According to a regular visitor, betting on sheep is more interesting than betting on horses. “At proper horse races everyone has already studied the form of the horse __58__, and there are clear favourites. __59__ nobody has heard anything about these __60__! Most people find it difficult to tell one from another in any case. ” I stayed to watch the races, and I must admit that I found it quite __61__. In a usual sheep race, half a dozen sheep race down hill over a course of about half a mile. Food is waiting for them at the other end of the __62__ just to give them some encouragement, I ought to add! The sheep run surprisingly fast, __63__ they have probably not eaten for a while. Anyway, the crowd around me were obviously enjoying their day out at the races, __64__ by their happy faces and the sense of excitement. 55. A. common B. strange C. swift D. illegal 56. A. honestly B. surprisingly C. completely D. correctly 57. A. showed off B. brought up C. turned up D. looked forward 58. A. behind time B. in progress C. in advance D. in time 59. A. But B. Therefore C. Moreover D. Otherwise 60. A. horses B. sheep C. races D. stories 61. A. exciting B. dangerous C. boring D. peculiar 62. A. race B. hill C. track D. field 63. A. if B. so C. yet D. although 64. A. observing B. judging C. considering D. inferring (B)

The British love to think of themselves as polite, and everyone knows how fond they are of their “pleases” and “thank you”, Even the simplest business such as buying a train ticket requires __65__ seven or eight of these. Another __66__ of our good manners is the queue. New-comers to Britain could be forgiven for thinking that queuing rather than football was the __67__ national sport. Finally, of course, motorists generally stop at crossings. But does all this mean that the British should consider themselves more polite than their European neighbours? I think not. Take forms of address (称呼) for example. The average English person - __68__ he happens to work in a hotel or department store - would rather die than call a stranger “Sir” or “Madam”. Yet in some European countries this is the most basic of common address. Our __69__ “you” for everyone may appear more democratic, but it means that we are forced to seek out complicated ways to express __70__. I am all for returning to the use of “thee” and “thou” (Thee and thou are old-fashioned poetic words for “you”); “you” would be __71__ for strangers and professional relationships. And of course, the English find touching and other shows of friendship truly terrifying. Have you noticed how the British __72__ ever touch? Personally. I find the Latin habit of shaking hands or a friendly kiss quite charming. Try kissing the average English person, and they will either take two steps backwards in horror, or, if their escape is __73__. you will find your lips touching the back of their head. Now what could be __74__ than that? 65. A. at least B. at most C. less than D. not more than 66. A. signal B. scene C. sign D. sight 67. A. true B. original C. superior D. advanced 68. A. if B. whether C. when D. unless 69. A. universal B. unique C. regular D. normal 70. A. politeness B. gratitude C. democracy D. consideration 71. A. ordered B. reserved C. offered D. stocked 72. A. highly B. mostly C. hardly D. nearly 73. A. confirmed B. assured C. jammed D. blocked 74. A. better B. ruder C. more polite D. more frightening V. Reading Comprehension Directions: Read the following passages. Each passage is followed by several questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B. C and D.

Choose the one that fits best according to the information given in the passage you have just read. (A) While reading, you may focus on the Q (question) and A (answer) on the following web page. Q: My husband and I would like to spend five or six days in the Maldives. Could you suggest some low-priced hotels? We”ll be there in November. Jan Davies, email. A: Prices in the Maldives are high. The cheaper hotels (and there aren”t many) mightn”t be much to look at, with unpleasant rooms, iron roofs, old buildings, poor and rough vegetation and basic facilities, but they get their atmosphere from cheerful customers and an untidy, free island feel. Angaga (South Ari Atoll, phone 0011 960 450510), Asdu Sun Island (North Male Atoll, email info@asdu.com.mv) are both a bit like this. You”ll be there in the low season (May to November), when it”s still warm, but there”s a greater likelihood of rain, so you should be able to get a double (standard) room with full board (three meals a day) for $100 a night. However, pricing structures for the hotels are enormously complex for standard, superior and luxurious rooms. Q: My husband and I are from Australia. We are planning a four-week trip to London, Dublin and Paris in October and we are shocked by the cost of hotels. We have searched the Internet and hotel books given to us by tourist authorities but we can”t find anything cheaper than $150 a night. John Maloney, email. A: For Australians traveling Europe, especially its capital cities, is expensive. You may have to increase your budget (预算). However, if you can”t afford these costs, then you should consider staying in hotels where the cheapest twin rooms with shared bathroom cost about $20 a person in Dublin and Paris and $35 in London. The minimum you would pay for a double room in a central area is $50 a person in Dublin and Paris and $70 in London. These prices are for shared bathroom facilities, though you will get a wonderfully unhealthy cooked breakfast thrown in. Not all hotels are equal, of course, and it”s a good idea to consult a guidebook with a good reputation. 75. The hotel Angaga in the Maldives ________. A. attracts untidy people B. has some basic facilities C. has the best landscape D. can be contacted by email 76. If you spend your holiday in the Maldives in February ________.

A. there is a greater likelihood of rain B. the weather will probably be better than that of the low season C. standard, superior and luxurious rooms are all available D. a standard room with full board will cost less than $100 a night 77. What is the advice for the couple planning to visit Europe in October? A. They could live in hotel rooms of lower standard. B. They should put up with the wonderfully unhealthy cooked breakfast. C. They should buy a reliable guidebook instead of increasing the budget. D. They should stay in hotels in a central area. (B) Martha had been working for Miller Laboratories for two years, but she was not happy there. Nothing significant had happened in the way of promotions or salary increases. Martha felt that her supervisor, a younger and less experienced person than she, did not like her. In fact, the supervisor often said unpleasant things to her. One day, while talking with her friend Maria, she mentioned how discouraged she was. Maria gave her the name of a cousin of hers who was director of Human Resources Department for a large chemical company. Martha called him the next day and set up an interview on her lunch hour. During the interview, Mr. Petri said, “You”re just the kind of person we need here. You”re being wasted in your other job. Give me a call in a day or two. I”m sure we can find a place for you in our organization.” Martha was so happy she almost danced out of the building. That afternoon, Ruth Kenny, her supervisor, saw that Martha had come in ten minutes late from her lunch hour and she said, “Oh, so you finally decided to come back to work today?” This was the last straw. She could not take another insult. Besides, Mr. Petri was right, she was being wasted in this job. “Look,” she said angrily, “if you don”t like the way I work, I don”t need to stay here. I”ll go where I”m appreciated! Good-bye!” She took up her things and stormed out of the office. That night she called Maria and told her what had happened and then asked Maria, “What do you think ?”

“Well,” said Maria carefully, “are you sure about the other job?” “Well, not exactly, but …” Maria continued, “Will you be able to get a recommendation from Ms. Kenny if you need one?” “A recommendation? … from Ms. Kenny?” hesitated Martha, in a worried tone. “Martha, I hope you didn”t burn your bridges.” Maria said, “I think I would have handled it differently.” 78. Martha is unhappy in her job because ________. A. she has not advanced B. the work is not significant C. her supervisor is younger than she D. there is too much work with little payment 79. Which of the following statements is NOT true? A. At her supervisor”s criticism, Martha lost her temper. B. Mr. Petri felt Martha was not valued in her present job. C. Martha”s interview with the director was on her lunch hour. D. Martha got the name of the director through her cousin. 80. The phrase “the last straw” in the middle of the passage probably refers to ________. A. the last opportunity B. the straw that saves Martha”s life C. the last reminder D. the final unpleasant thing 81. What does Marta think of Martha”s decision? A. Martha has handled the matter properly. B. Martha shouldn”t have set the bridge on fire. C. Martha should have found a new job before leaving. D. Martha shouldn”t have lost her temper with her supervisor. (C) You are what you eat and fats are a main food for Asia”s fast-food generation. Dr. Chwang, director of the Department of Food Nutrition, says children are consuming more meat and

soft drinks. That is a thorough departure from the traditional diet of vegetables and rice and little meat. “They like big pieces of fried meat with a soft drink. So although they may eat the same volume of food, their calorie intake (卡路里摄入量) has increased. Now about 40 to 45 percent of their calories come from fat, ” says Chwang. Although on the whole Asians tend towards thinness, culture-namely Asians” hospitality (好客)-is a reason for the famess of today”s generation, according to Chwang. “Asian people love food,” she says, “Eating and drinking are important social and family functions.” In the past, however, big meals were only hosted on special occasions as people were more careful with money. In today”s climate of wealth and remarkable consumption, 10-course meals are no longer reserved for significant occasions. More than anyone else, children are on the receiving end of their parents” improved circumstances. “In the past, people had four or more children-now, they have one or two, so they tend to spoil them,” says Chwang, “The easiest way is to give them “quality food”. Parents think feeding them well is showing their love. They feel bad when their children look thin.” When describing the physical condition of most overweight Asian children. Chwang says: “There is a clear relationship between fatness and indoor play. Children get fat because they don”t move, and eventually, they don”t want to move because they”re fat.” Thanks to technology, a growing army of children prefer video games to old outdoor sports. “What do children do when watching TV or sitting in front of the computer playing video games? They eat chocolate and drink Coke.” Says Chwang. 82. Which of the following is NOT true according to the passage? A. Asian people tend to save more money. B. Asian children depart from their diet tradition. C. Asian children eat big meals on more occasions. D. Culture contributes to the fatness of Asian children. 83. According to this passage, the “quality food” fed by some parents is actually ________. A. healthful food B. qualified food C. agreeable food D. high-calorie food 84. Some parents feel bad when their children look thin, because ________. A. their children don”t love eating and drinking B. their children don”t have a good physical condition

C. they feel that they don”t take good care of their children D. they feel that they are not wealthy enough to afford “quality food” 85. They purpose of this article is to ________. A. compare the traditional diet with today”s diet of Asian children B. find reasons for increased food consumption of Asian people C. explain why many Asian children are overweight nowadays D. prove the relationship between fatness and indoor play (D) Many experts complain that media too often take advantage of the science fiction aspects of nanotech (纳米技术). Reports of nanotech often refer to K. Eric Drexler”s book Engines of Creations, which predicts an age full of dominant molecular (分子的) manufacturing and a world without material scarcity. Whatever humans need will one day be built cheaply with microscopic self-replicating machines (微细自我复制机) that put atoms together to create copies of anything alive in the world-from trees to human badies. In fact, the scientific community is deeply divided over whether self-replicating machines are possible. If they are, major dangers could exist. Mr. Drexler himself thought that self-replicating machines could probably go out of control. He writes in his book that man-made “plants” with “leaves no more efficient than today”s solar cells could win over real plants, crowding the earth with leaves that are not suitable to be eaten. Tough “bacteria” could be more competitive than real bacteria: They could spread everywhere, replicate swiftly, and reduce the earth to dust in a matter of days.” Critics of nanotech have made use of such images, calling for a delay on commercial nanotech until regulations are established. They also point to the possible military uses of nanotech. Bill Joy, the co-founder of Sun Microsystems, wrote in a Wired magazine essay in 2000 that if nanotech falls into the wrong hands, it could bring dangers to society. Opponents say Mr. Joy is overreacting. “In a way, calling for bans on research into molecular manufacturing is like calling for a delay on faster-than-light travel because no one is doing it.” says Glenn Reynolds, a University of Tennessee law professor. Professor Reynolds says it is a good idea to regulate nanotech, but in ways the government would regulate any products that could be dangerous. Export controls and certification systems for nanotech companies are examples. US lawmakers have not four hills on nanotech research and development. 86. K. Eric Drexler in his book predicts a future world with sufficient material, because ________.

A. man-made plants could replace real plants and grow more quickly B. plants produced by nanotech would be as efficient as today”s solar cells C. man-made bacteria would be widespread and capable of self-replicating D. humans could create copies of anything alive with high technology 87. To call for a delay on commercial nanotech, critics of nanotech make use of ________. A. current social problems B. science fiction descriptions C. disagreements in the scientific community D. the fact that no one is doing molecular manufacturing 88. Opponents of Bill Joy would NOT agree to ________. A. control nanotech export B. ban nanotech research to avoid any possible dangers C. put forth bills on nanotech research and development D. establish a certification system for nanotech companies 89. Which of the following statements best summarizes the main idea of the passage? A. Nanotech should not be put into wrong use in the military field. B. The government should regulate products that could be dangerous. C. Nanotech regulations should be established in spite of the divided opinions. D. The media should not take advantage of the science faction aspects of nanotech. 第 II 卷(共 40 分) I. Translation Directions: Translate the following sentences into English, using the words given in the brackets. 1. 请尽早做出决定,不然你会坐失良机。(or) 2. 那些未曾去过那个小村庄的人很难描绘出它的美丽。(It …)

3. 勤洗手是避免疾病传染的有效方法之一。(infect) 4. 这条铁路横贯平原,把那个偏远山城与海港连接了起来。(remote) 5. 这部有关第一次世界大战的历史小说引人入胜,我简直爱不释手。(so … that) II. Guided Writing Directions: Write an English composition in over 120 words according to the instructions given below in Chinese. 你的好友因家境一般买不起名牌而闷闷不乐。给他写封信,谈谈你的看法和建议。 收信人:徐海青 寄信人:黄平(不可用自己的真实姓名) 写信日期:2003 年 6 月 8 日 [答案] 第I卷 1. B 2. A 3. D 4. B 5. D 6. C 7. C 8. B 9. C 10. A 11. D 12. C 13. B 14. A 15. D 16. A 17. 55061640 18. French 19. Century 20. Elementary 21. His brother/The man”s brother 22. 8:00 / 8 o”clock / eight o”clock 23. City Square 24. Law and Order 25. C 26. B 27. A 28. B 29. A 30. D 31. D 32. C 33. B 34. D 35. D 36. B 37. C 38. D 39. B 40. C 41. D 42. B 43. A 44. A 45. B 46. C 47. B 48. C 49. D 50. D 51. B 52. D 53. D 54. A 55. B 56. D 57. C 58. C 59. A 60. B 61. A 62. C 63. D 64. B

65. A 66. C 67. A 68. D 69. A 70. A 71. B 72. C 73. D 74. B 75. B 76. B 77. A 78. A 79. D 80. D 81. C 82. A 83. D 84. C 85. C 86. D 87, B 88. B 89. C 第 II 卷 1. Please make up your mind / make your decision as early as possible / you can, or you”ll miss the good / golden chance / opportunity. 2. It”s very hard for those who haven”t been to the small village to describe its beauty. 3. Washing hands often / frequently / regularly is one of the effective ways to avoid being infected by disease(s). 4. The railway crosses / goes across / runs across the plain and connects / connecting the remote mountain(ous) city with the sea port. 5. The historical novel about / describing World War I / the First World War is so attractive that I can”t hear (to do … ) / stand parting with it / putting it down (back, aside) / leaving it aside.

年级 内容标题 分类索引 号 主题词 供稿老师 录入

高三

学科 英语 G.622.475

版本 分类索引描述 解

期数 统考试题与题 栏目名 称 审稿老 师 高考题 库

上海 2003 年高考英语试卷

上海 2003 年高考英语试卷

李金颖

一校 房爱华

二校

康纪云

审核


推荐相关:

上海2003年高考英语试卷_4

第 I 卷(共 110 分 上海2003 年高考英语试卷本试卷分为第 I 卷(第 1-12 页)和第 II 卷(第 13 页)两部分。全卷共 13 页。满分 150 分。考试时 间...


2003年高考英语卷试题

2003 年高考英语卷试题(上海卷) 本试卷分为第 I 卷和第 II 卷两部分。 全卷共 13 页。 满分 150 分。 考试时间 120 分钟。 第 I 卷(共 110 分) 1...


2003年上海市普通高等学校春季招生考试英语试题

2003年上海市普通高等学校春季招生考试英语试题_高三英语_英语_高中教育_教育专区...78.A 79.B 80.D 82.C 83.A 84.B 85.D 第 II 卷 翻译,共 15 分...


2003年上海英语卷

历年英语高考题 习题,英语,高考历年英语高考题 习题,英语,高考隐藏>> 2003 年普通高等学校招生全国统一考试(上海卷) 英 语试卷分为第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两部分。...


2003年上海高考英语作文范文_0

2003年上海高考英语作文范文_0_其它课程_高中教育_教育专区。2003年上海高考英语作文范文_0 2003 年上海高考英语作文范文 2003 年上海高考英语作文范文 March 21, ...


2006年上海英语高考试卷及答案

2003年高考试题——英语... 13页 免费2​0​0​6​年​上​海​...2006 年全国普通高等学校招生统一考试 上海 英语试卷第 I 卷(共 105 分) I....


2013年上海英语高考卷及答案完整版

2013年上海英语高考卷及答案完整版_高考_高中教育_教育专区。2013 年普通高等学校招生全国统一考试(上海卷)英 语 第Ⅰ卷(共 105 分) I. Listening Comprehension...


上海卷2003年全国高考英语科试题及答案

上海卷2003年全国高考英语科试题及答案_高三英语_英语_高中教育_教育专区。上海卷2003年全国高考英语科试题及答案年高考英语试题与参考答案(上海卷) 2003 年高考英语...


2013年上海高考英语真题及答案

2013年上海高考英语真题及答案_高考_高中教育_教育专区。2013年上海高考英语真题及答案 2013 年普通高等学校招生全国统一考试(上海卷) 英 I. Listening Comprehension...


2003高等学校招生全国统一考试(上海卷)

2003高等学校招生全国统一考试(上海卷)_英语考试_外语学习_教育专区。2003 年上海高考物理试题 一、选择题。 (共 8 小题,每小题 5 分,共 40 分。每小题给...

网站首页 | 网站地图
3986 3986.net
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@qq.com