3986.net
小网站 大容量 大智慧
当前位置:首页 >> 高三英语 >>

吉林省白山市第一中学2013届高三第二次模拟考试英语试题 Word版含答案


河南教考资源信息网

http://www.henanjk.com

版权所有·侵权必究

吉林省白山市第一中学高三第二次模拟考试

英语
一、单项选择 21.–Where can we park ___ car? –Don’t worry. There’s sure to be ____ parking lot nearby. A. the; the B. the; a C. /; a D./; the 22.We understand _______small changes to our land can have a big impact upon our environment __________ as we know is vulnerable enough. A. what; which B. what; where C. how; where D. how; which 23.Excellence is not difficult ---simply decide right now to give it your best shot---____you will be amazed with ___ life gives you back. A. and; what B. but; that C. but; whose D. and; whose 24.Plastic forks, knives and spoons can be washed and used again___ being thrown into the garbage. A. more than B. other than C. rather than D. less than 25.Once ____in the examination, your grade will be cancelled immediately. A. caught cheating B. caught to cheat C. catching stealing D. to be caught to steal 26.–Why must you go shopping in such weather? –My coffee has _____. A. run out of B. given out C. given away D. used up 27.How ___Mike have refused such a good opportunity to go abroad for further study? A. need B. must C. can D. might 28.________ there is going to be a policy change _________ of those things is going to change. A. Unless; few B. Until; few C. Unless; none D. Until; none 29.Nothing_______ after the terrible fire which had been caused by someone smoking in bed. A. left B. was remained C. remained D. continued 30.________ very confused,the little girl looked up the information in the book to find out the answer. A.Being felt B.Felt C.Feeling D.To feel 31.— My sons are not a little restless. — Oh? Boys _______ be boys. A.should B.can C.may D.will 32.---You haven't lost the concert ticket, have you? --______. I know it is not easy to get another one at the moment, but nowhere can I find it. A.No, I haven't B.I don't hope so C.Yes, I'm afraid so D.I hope not 33.The award-winning book was written by a teenager,______was, indeed, beyond all expectations. A. as B. which C. what D. That 34.Chinese people drink _________beer per person now as they did ten years ago.
1

河南教考资源信息网

http://www.henanjk.com

版权所有·侵权必究

A. twice as B. as twice as C. more than twice as much D. more than twice 35.The Princess and the Frog is a fairy musical that the days when Walt Disney was a person, not a brand. A. was dated back to B. dates back to C. has been dating from D. had dated from 二、完型填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 36~55 各题所给的四个选项(A,B,C 和 D)中, 选出最佳选项。 In some cities, workaholism(废寝忘食)is so common that people don’t consider it unusual. They accept the lifestyle as 36 . Government workers in Washington, C. D. , 37 ,frequently work sixty to seventy hours a week.They don’t do this because they have to; they do it because they 38 to.Workaholism can be a 39 problem.Because true workaholics would rather work than do anything else,they 40 have no idea of how to relax,that is,they might not 41 movies,sports,or other types of entertainment.Most of all,they 42 to sit and do nothing.The lives of workaholics are usually stressful,and this tension and worry can cause 43 problems such as heart attacks and stomach diseases. 44 ,typical workaholics don’t pay much attention to their families.Their marriages may end in 45 as they spend little time with their families. Is workaholism 46 dangerous?Perhaps not.There are,certainly,people who work 47 under stress. Some studies show that many workaholics have great energy and interest in work.They feel 48 is so pleasurable that they are actually very happy.For most workaholics, work and entertainment are the same thing.Their jobs 49 them with a challenge;this keeps them busy and creative. 50 do workaholics enjoy their jobs so much?There are several 51 to work.Of course,it provides people with paychecks,and this is important.But it offers 52 financial security.It provides people with self confidence;they have a feeling of satisfaction 53 they have produced a challenging piece of work and are able to say ―I 54 it‖. Psychologists claim that their work gives people an identity (自身价值) After they take . part in work,they 55 a sense of self and individualism. 36.A.strange B.boring C.pleasant D.normal 37.A.for example B.on the other hand C.what’s more D.after all 38.A.agree B.promise C.dare D.want 39.A.slight B.serious C.obvious D.difficult 40.A.still B.probably C.certainly D.mostly 41.A.afford B.enjoy C.watch D.allow 42.A.dream B.decide C.intend D.hate 43.A.physical B.cultural C.social D.mental 44.A.Therefore B.However C.Anyway D.Besides 45.A.happiness B.silence C.failure D.surprise 46.A.sometimes B.always C.seldom D.hardly 47.A.sadly B.differently C.efficiently D.slowly
2

河南教考资源信息网

http://www.henanjk.com

版权所有·侵权必究

48.A.study B.family C.life D.work 49.A.equip B.pack C.provide D.fill 50.A.When B.Why C.How D.Where 51.A.factors B.advantages C.steps D.ways 52.A.no more B.more or less C.no more than D.more than 53.A.when B.before C.unless D.until 54.A.valued B.failed C.caught D.made 55.A.give B.lose C.get D.need 三、阅读理解

A. Dear Customers, I love slipping into a comfortable chair for a long read —as I relax into the chair,I also relax into the author’s words,stories,and ideas.The physical book is so elegant that it disappears into the background,and what remains is the author’s world. Today,we at Amazon are excited to announce Mindle,a wireless,portable reading device with instant access to more than 90,000 books,magazines,and newspapers. We’ve been working on Mindle for more than three years.Our top design objective was for Mindle to disappear in your hands —to get out of the way —so you can enjoy your reading.We also wanted to go beyond the physical book.Mindle is wireless,so whether you’re lying in bed or riding a train,you can think of a book,and have it in less than 60 seconds.No computer is needed—you do your reading directly from the device. We chose the same wireless technology used in advanced mobile phones.But unlike mobile phones,there are no monthly wireless bills,no service or data plans,and no yearly contracts.There is n o software to install.We want you to get lost in your reading and not in the technology. Mindle uses a new kind of display called electronic paper.Sharp and natural with no strong light, reading on Mindle is nothing like reading from a computer screen. Mindle weighs only 10.3 ounces —less than a paperback —but can carry two hundred books. Enjoy learning about Mindle and many thanks!

56.This passage most probably is a(n)_________. A.advertisement B.news story C.lab report D.letter of thanks 57.From the passage we learn that Mindle is a device(设备)which. A.has neither wires nor weight B.is operated by a computer C.disappears while you read D.can find a book within one minute 58.With the device,the reader is able to . A.enjoy reading when driving a car B.improve reading skills
3

河南教考资源信息网

http://www.henanjk.com

版权所有·侵权必究

C.gain access to free software D.get rid of heavy books made of paper 59.Different from mobile phones,Mindle_________. A.has a much more friendly screen B.can work in the absence of electricity C.doesn’t involve regular fees D.is wireless and can be used anywhere B. Cities of Tomorrow Middle school students combine science and imagination as they celebrate National Engineers Week in a Future City Competition. In the African city of Mwinda,floating farms are quite common.The city’s residents zip around in hydrogen-powered hover(盘旋的)vehicles,and renewable energy resources provide the city’s power.That’s how Jake Bowers,12,Emily Ponti,14,and Krisha Sherburne,12,imagined their future city. The students,who attend St.Thomas More School in Baton Rouge,Louisiana,took first place for their design last week in the 2007 National Engineer Week Future City Competition held in Washington, C. D. The students won a trip to the U. Space Camp in Huntsville, S Alabam. Kids from 35 middle schools across the country made it to Washington. They had teamed up with teachers and volunteer engineer mentors 顾问, ( 导师) develop cities. to Each team began by creating a fictional city on SimCity 30 00,a computer game that allows players to construct towns. The students then built a tabletop model of the city,wrote an essay and presented their creation to a panel(专门小组) of judges.This year’s theme asked students to design fuel cell powered communities. Fuel cell technology works by using hydrogen and oxygen to produce power.The process is environmentally friendly. Organizers hope the competition provides a fun and educational way to spark young people’s interest in engineering.―As the number of graduates in engineering(decreases) ,it’s ever more important to encourage students to build these skills at an early age, ays John Hofmeister, ‖s President of Shell Oill Company. Shell is a sponsor of the annual Future City contest. Judging by this year’s competition,plenty of kids are getting the message.Some 30,000 students from more than 1,000 schools participated in the 2006 -2007 Future City Competition. 60.What is not imagined in the three teenagers’ mind for their future city? A.Hydrogen-powered hover vehicles. B.The city’s power provided by renewable energy resources. C.Floating farms. D.Oxygen-powered floating factories. 61.Which statement is True according to the passage? A.St.Thomas More School in Baton Rouge is in Alabama. B.The 2007 National Engineer Week Future City Competition was held in Lounisiana. C.The students who took first place for their design won a trip to U.S.Space Camp in
4

河南教考资源信息网

http://www.henanjk.com

版权所有·侵权必究

Huntsville. D.The U.S Space Camp lies in Washington,D,C. . 62.Kids from 35 middle schools_________. A.could use computers to help them construct their future cities B.created a real city on Simcity 3000 C.teamed up on their own to develop cities D.built a tabletop model of the city and presented it to their teachers for judgment 63.It can be inferred that the 2006 -07 Future City Competition_________. A.will spark young people’s interest in living in Space Camp B.will decrease the number of graduates in engineering C.will encourage college students to build engineering skills after their graduation D.was participated in by 30 students on average in each school C. Internet dating has become one of the biggest and most successful business ventures on the Internet.Basically,Internet dating is a way to meet people for either friendship or dating without actually having to meet them in person first. The first thing to do if you decide to try Internet dating is to build your profile(简介) which can include your hobbies,hopes for the future,and so on.A photograph is optional, but many sites claim that a photograph increases the number of people who look at your profile. Many Internet dating sites will charge a one-time registration fee to use their services. Internet dating makes it possible to meet people from all over the world. You call even narrow the search down to your area by zip code.Another advantage is that you can communicate by email before you meet in person.Thousands of people have met,fallen in love,and married through Intemet dating.It is an excellent way for shy people to meet.It is also a way for people with busy lives to connect with others,and an easy way to meet people who share your interests. Just as in conventional dating and love,there are some pitfalls to be aware of in Interact daring. The person you have been talking to on the net may not be who they say they are. Be very aware that there are some people who misrepresent their appearance or private details, such as mafital status, income, so on, their own reasons. would not be the first time and for It that someone has been taken in , and talk shows are full of cheating partners who have been caught dating over the Internet in their spare time.Nevertheless,taking a few simple precautions should help ensure that your Intemet dating experience is fun.. 64.The purpose of writing the passage is to ________. A.persuade readers to go dating on the Internet B.infom us how to date on the Internet C.warn readers against web love D.introduce Internet dating to us 65.Which of the following is a must to make an Internet dating possible? A.A photo. B.A profile. C.Regi stration fee. D . Business experience. 66.One advantage of Internet dating is that________. A.you can avoid a face-to-face meeting in the beginning B.you’re sure to find a partner with the same interests C.you'll find absolutely reliable information of others D.you’11 gain fame and money overnight 67.The underlined word―pitfalls‖in Paragraph 4 most probably means____________. A.rules B.trends C.problems D.skills
5

河南教考资源信息网

http://www.henanjk.com

版权所有·侵权必究

68.What is probably talked about following the last paragraph? A.Conventional dating. B.Hidden advantages. C.Safety measures. D.Romantic love. D. To get an extra 14 years of life, don't smoke, eat lots of fruits and vegetables, exercise regularly and drink alcohol in a proper amount.That is according to a study published this Monday in the Public Library of Science Medicine Journal. After tracking more than 20,000 people aged 45 to 79 years in the United Kingdom from about 1993 to 2007, Kay-Tee Khaw of the University of Cambridge and his colleagues found that people who adopted these four healthy habits lived all average of 14 years longer than those who didn't. ―We've known for a long time that these behaviors are good things to do, but we've not seen this benefit before, ‖said Susan Jebb, head of Nutrition and Health at Britain's Medical Research Council.―The benefit was also seen regardless of whether or not people were fat and what social class they came from.‖ Study participants(参与者)scored a point each for not smoking, regular physical activity, eating five servings of fruits and vegetables a day and moderate alcohol intake. Public health experts said they hoped the study would inspire governments to introduce policies helping people to adopt these changes.But because the study only observed people rather than testing specific changes, it would be impossible to conclude that people who suddenly adopted these healthy behaviors would surely gain 14 years. ―We can't say that any person could gain 14 years by doing these things, ‖said Dr.Tim Armstrong, a physical activity expert at the World Health Organization.―The 14 years is an average across the population of what's theoretically(理论上地)possible.‖ ―Most people know that things like a good diet matter and that smoking isn't good for them, ‖Susan Jebb said.―We need to work on providing people with much more practical support to help them change.‖ 69.Which of the following DOESN'T belong to the four healthy habits? A.Eat five servings of fruits and vegetables a day. B.Do proper exercise in the morning every day. C.Drinki ng alcohol in the proper amount every day. D.Having a cigarette before going to bed every day. 70.We can learn from the passage that . A.Susan Jebb did not take part in the study. B.the study observed people as well as tested specific changes. C.there's no need for people under 45 to adopt these good habits. D.only those from first class can benefit from these healthy behaviors. 71.What can be inferred from the passage? A.All the people are well aware of the harm of their bad habits. B.People aged 45 to 70 have bad habits in the United Kingdom. C.Governments should take measures to help people change their bad habits. D.People have adopted the four healthy habits after knowing they're good. 72.What would be the best title for this passage? A.Smoking and Drinking Cuts You 14 Years B.How to Live a Much Healthier Life C.Healthy Habits May Give Extra 14 Years D.How to Make Your Life Longer Than Others

6

河南教考资源信息网

http://www.henanjk.com

版权所有·侵权必究

四、信息匹配 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两处为多余 选项。 There was once a lonely girl who longed so much for love. One day while she was walking in the woods she found two starving birds._1____ She cared them with love and the birds grew strong. Every morning they greeted her with a wonderful song. The girl felt the great love from the birds. __2___. The larger and the stronger of the two birds flew from the cage. The girl was so frightened that he would fly away. As he flew close, she grasped him wildly. Her heart felt glad at her success in capturing him. __3______. She opened her hand and stared in horror at the dead bird. Her desperate love had killed him. She noticed the other bird moving back and forth on the edge of the cage. She could feel his great need for freedom. He needed to fly into the clear, blue sky. ___4_____. The bird circled once, twice, three times. The girl watched delightedly at the bird’s enjoyment. ____5______ .She wanted the bird to be happy. Suddenly the bird flew closer and landed softly on her shoulder. It sang the sweetest songs that she had ever heard. The fastest way to lose love is to hold on it too tight, while the best way to keep love is to give it wings! A.She gave them some delicious food and left. B.Suddenly she felt the bird go softly. C.Her heart was no longer concerned with her loss. D.One day she left with the two birds at home alone. E.She took them home and put them in a small cage. F.One day the girl left the door of the cage open. G.She lifted him from the cage and threw him softly into the air. 五. 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假如英语课上老师要求同学们交换修改作文,请你修改你同桌的以下作文。文章共有 10 处语言错误,要求你在错误的地方增加、删除或修改某个单词。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧) ,并在其下面写上该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写上修改后的词。 注意:1.每处错误及修改词均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从 11 处起)不记分。 Dear Editor, I' m writing to tell you about a food poisoning accident. Several days -ago, my neighbor ate a bag of food buying from the market. After the meal, they had stomachaches and their faces turn pale. Fortunately, one of their friends found the accident and immediately called on an ambulance, which carded them quickly to a hospital. After several hours' treatment they finally escaped from death. As some illegal businessmen only interested in making profits to become rich quickly, we seldom care about the necessary safety measures or care which happens to consumers. They must be charged with law. Meanwhile, I do hope whole society can realize the important of food safety and begin taking action together to make sure food is safe.
7

河南教考资源信息网

http://www.henanjk.com

版权所有·侵权必究

Yours, Wang Ming

六、书面表达(25 分) 假如你是美国的 Mike,你的朋友张平打算到国外留学,他写信询问你什么样的中国学 生最受国外高校青睐。请你根据下列要点给对方写一封回信: 1.语言是道硬门槛 2.适应能力很重要 3.兴趣爱好被看重 4.要有社会责任感 注意:词数 100 左右 Dear Zhang Ping, _____________________________________ __ Yours,Mike

8

参考答案 21.B 22.A 23.A 24.C 25.A 26.B 27.C 28.C 29.C 30.C 31.D 32.D 33.B 34.C 35.B 36-40 DADBB 41-45 BDADC 46-50 BCDCB 51-55 BDADC 56-59ADDC 18. 60-63DCAD 19. 64—68 DBACC 69.D 70.A 71.C 72.C 四. 【小题 1】E 【小题 2】F 【小题 3】B 【小题 4】G 【小题 5】C 五. neighbor 改为 neighbors; buying 改为 bought; turn 改为 turned; 去掉 on; only 前加 are; we 改为 they; which 改为 what; with 改为 by; whole 前加 the/our; important 改为 importance。 六.I’m glad to hear that you want to study abroad in your letter. Here is what I know about what kind of Chinese students are favored in foreign colleges and universities. As far as I know, the language ability is essential, which helps you communicate with others and makes it easier for you to understand the courses. Besides, you should have the ability to adapt quickly to the new
答案第 1 页,总 2 页

environment. What’s more, your interest is valued as well, for it has a lot to do with success. Last but not the least, those who are willing to shoulder social responsibility are especially respected and welcomed. This is some of my advice, and I hope it can be of some help to you. May you succeed! Best wishes and good luck. Yours Mike

答案第 2 页,总 2 页


推荐相关:

...市高三第一次统一模拟考试政治试题 word版

2016届吉林省白山市高三第一次统一模拟考试政治试题 word版_政史地_高中教育_教育专区。白山市 2016 年普通高中三年级第一次统一模拟考试政治试题 考生注意: 1....


...届高三第三次模拟考试文综历史试题 Word版含答案.do...

吉林省白山市2016届高三第次模拟考试文综历史试题 Word版含答案.doc - 24.《诗经·大雅·荡》载:文王开口叹声长,叹你殷商末代王!古人有话不可忘:“大树 拔...


...市高三第三次模拟考试文综历史试题 Word版含答案

2016届吉林省白山市高三第次模拟考试文综历史试题 Word版含答案_高三政史地_政史地_高中教育_教育专区。2016届吉林省白山市高三第次模拟考试文综历史试题 Word...


吉林省白山市第一中学2014届高三第一次模拟考试数学(文...

吉林省白山市第一中学2014届高三第次模拟考试数学(文)试题Word版含答案 - 一、选择题(本大题共 12 个小题,每小题 5 分,共 60 分,在每小题给出的四...


...2018学年高三第四次模拟考试文数试题 Word版含答案

吉林省白山市2017-2018学年高三第次模拟考试文数试题 Word版含答案 - 数学(文)试题 第Ⅰ卷 (选择题 共 40 分) 最新试卷十年寒窗苦,踏上高考路,心态放平...


吉林省白山市第一中学2012-2013学年高二下学期期末考试...

吉林省白山市第一中学2012-2013学年高二下学期期末考试数学(理)试题 Word版含答案 - 高二下学期期末考试数学(理)试题 一.选择题(本大题包括 12 小题,每小题...


吉林省白山市第一中学2012-2013学年高二下学期期末考试...

吉林省白山市第一中学2012-2013学年高二下学期期末考试历史试题 Word版含答案 - 高二下学期期末考试历史试题 一、选择题(本题共 30 小题,每小题 2 分,共 60...


白山市2017年中考英语试题及答案(Word版)_图文

白山市2017年中考英语试题答案(Word版)_初三英语_英语_初中教育_教育专区。白山市 2017 年中考英语试题答案 (试卷满分 120 分,考试时间 120 分钟) 一、听力...


2018年白山市中考模拟试题与答案汇总(Word版)_图文

暂无评价|0人阅读|0次下载 2018年白山市中考模拟试题答案汇总(Word版)_中考_初中教育_教育专区。2018 年白山市中考模拟试题答案汇总 (Word 版) 语文??? 2...


...2017学年高一上学期期末考试生物试题 Word版含答案.doc

暂无评价|0人阅读|0次下载 【期末试卷】吉林省白山市2016-2017学年高一上学期期末考试生物试题 Word版含答案.doc_高一理化生_理化生_高中教育_教育专区。吉林省白...

网站首页 | 网站地图
3986 3986.net
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@qq.com